Kirjaudu sisään

Rahoituspalvelut

Terveidenkin yritysten kasvuvaiheeseen kuuluu joskus tilapäisiä käyttöpääoman vajeita ja investointitarpeita. Nousu Capital on pk-yrityslainojen välittäjä, joka tunnistaa kasvavat yritykset sekä etsii niiden hankkeille rahoittajat. Nousun markkinapaikan kautta voit hakea pitkäaikaista rahoitusta yrityksellesi. 

Lue lisää

 

Arvonmääritys

Teemme yritysten arvonmääritystä, joka perustuu liiketoimintaskenaarioihin ja niitä tukeviin laskelmiin sekä toiminnan ennusteisiin.

Lue lisää

 

Liiketoiminnan ennusteet

Tuotamme liiketoimintaskenaarioita tukevia laskelmia yrityksesi strategiatyöhön. Voit hyödyntää ennusteita pankkilainojen ja rahoituksen hakemisessa, rahoitusneuvotteluissa, rahoitusriskien tunnistamisessa ja muissa yrityksen rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä.

Lue lisää

Nousuluokitus

Nousuluokitus on erityisesti pk-yritysten rahoitusta varten kehitetty luottoluokitus.  Nousuluokitus ennakoi erittäin hyvin yritysten rahoitusvaikeuksia. Nousuluokitus perustuu sekä taloudellisten lukujen että laadullisten tekijöiden arvioon yrityksen takaisinmaksukyvystä. 

 

Luottoluokka Kuvaus Osuus kaikista

Konkurssin laskennallinen todennäköisyys

AAA Paras 20% alle 0,051 %
AA Erinomainen 33% alle 0,884 %
A Hyvä 31% alle 7,327 %
B Heikko 16% yli 7,327 %

 

 

Näin asiakkaamme ovat kommentoineet

"Nousu Capitalin ammattitaitoinen asiantuntija ja joustavasti toimiva ennuste- ja luottoluokitusjärjestelmä olivat suureksi avuksi. Saimme niiden avulla konkretisoitua strategiamme numeroiksi ja arvioitua, millaisiin tuloslaskelman ja taseen lopputuloksiin erilaiset päätösvaihtoehdot johtavat seuraavan kolmen tilikauden aikana. Tämä helpotti ratkaisevasti yhtiön johtoa strategian valinnassa ja päätöksenteossa." -Minna Järvensalo, toimitusjohtaja, Faros & Com Oy

 

”Yllättävän hyvää analyysiä”.


”Kiitos Nousuluokituksesta ja konsultoinnista. Annoit hyvän kuvan Nousu Capitalin palveluista.”


"Meille oli arvokasta saada ennusteet sujuvasti ja ymmärrettävästi mukaan strategiatyöhön."


"Nousun Capitalin palvelu, dokumentaatio sekä kommunikaatio olivat sujuvia ja laadukkaita. Voin lämpimästi suositella Nousu Capitalin palvelua." -Mats Wickman, toimitusjohtaja, Ododent Oy

Millainen rahoitus yrityksellesi sopisi?

Meiltä saat apua pidempiaikaisen rahoitustarpeen ja rahoituksen takaisinmaksukyvyn arvioimiseen. Neuvomme yritystäsi rahoituksen hakemisessa joko pankista tai muilta rahoittajilta ja mietimme kanssasi tehokkainta mahdollista, juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivaa rahoituspakettia.

Lue lisää

Yhteistyössä: