Kirjaudu sisään

Rahoitustarpeen määrittäminen

Yrityksen rahoitustarve on olennainen tieto pankkilainojen ja rahoituksen hakemisessa, rahoitusneuvotteluissa, rahoitusriskien tunnistamisessa ja muissa yrityksen rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä. 

Hyvä liiketoimintasuunnitelma pitää sisällään sanallisen kuvauksen lisäksi aina myös suunnitelmaan perustuvan yrityksen rahoitustarpeen. Hyvin tehdyt rahoitusennusteet, joiden avulla yrityksen rahoitustarve määritetään, auttavat varmistamaan sen, etteivät yrityksen rahat lopu kassasta ja hankkeet saavat rahoituksen.  

Yrityksen tulevaisuuden näkymät konkretisoituvat tulos-, tase- ja kassavirtaennusteissa. Niiden laadinta ja keskinäiset riippuvuudet vaativat tuekseen tehokkaat työkalut ja kokeneen asiantuntijan.

Varaudu skenaarioiden avulla tuleviin rahoitustarpeisiin

Vaihtoehtolaskelmat auttavat valitsemaan yrityksen talouden kestokyvyn kannalta realistisen reitin eteenpäin. Luomalla erilaisia skenaarioita voidaan arvioida strategian toteuttamiseen liittyviä rahoitustarpeita ja vaihtoehtoja rahoituksen toteuttamiseen. Asiantuntijamme tuottavat eri liiketoimintaskenaarioita tukevia laskelmia. 

 

Soita ja pyydä meiltä tarjousta.  

 

Yritysrahoituksen asiantuntijapalvelut. Ota yhteyttä.