Kirjaudu sisään

Rahoituksen järjestäminen

Nousu Capitalin asiantuntijapalvelut kattavat avaimet käteen -periaatteella kaiken lainatarpeen määrityksistä lainan nostoon asti. Rahoitushakuun kannattaa varata riittävästi aikaa. Tarve riippuu haettavan rahoituksen ehdoista sekä yrityksen ja rahoittajien päätöksenteon nopeudesta.

Jos rahoituksen hakeminen tuntuu monimutkaiselta tai siihen ei löydy aikaa, rahoituksen hakua ei kuitenkaan kannata siirtää tai jättää kokonaan hakematta.

Me Nousu Capitalin asiantuntijat olemme kokeneita yrityspankkiireja ja rahoituksen ammattilaisia. Verkostoomme kuuluu lukuisia pankkeja, rahastoja ja rahastoyhtiöitä sekä sijoittajia. Asiantuntijapalvelumme ovat hyvin pitkälle digitaalisia, mikä tekee niistä joustavia ja kustannustehokkaita.

Rahoituksen sparraus

Tarjoamme yrityksille neuvonantoa ja sparrausta rahoitusasioissa. Palvelumme kertoo yrityksen johdolle missä mennään ja milloin ollaan perillä erilaisten hankkeiden suhteen. Se sisältää esim. monivuotiset ennusteet ja neuvonannon kaikissa rahoitukseen liittyvissä asioissa. 

Sparraus voi koskea yhtiön tavoitteita ja niiden peilaamista rahoitukseen. Se voi olla myös eri rahoitusvaihtoehtojen puntarointia tai liiketoiminnan tulos- tase- ja kassavirtaennusteiden laatimista ja niistä vedettäviä johtopäätöksiä. Nousu Capitalin sparrauksen avulla saat rahoituksen suunnitteluun, seurantaan ja kehittämiseen mukaan asiantuntijamme, jotka antavat kokemuksensa ja osaamisensa käyttöösi. Autamme myös julkisen rahoituksen kartoittamisessa ja hakemisessa.

Kysy lisää: asiakaspalvelu@nousucapital.fi tai soita: 020 765 6288.

 

Yritysrahoituksen asiantuntijapalvelut. Ota yhteyttä.