Kirjaudu sisään

Rahoituspalvelut

Terveidenkin yritysten kasvuvaiheeseen kuuluu joskus tilapäisiä käyttöpääoman vajeita ja investointitarpeita. Nousu Capital on pk-yrityslainojen välittäjä, joka tunnistaa kasvavat yritykset sekä etsii niiden hankkeille rahoittajat. Nousun markkinapaikan kautta voit hakea pitkäaikaista rahoitusta yrityksellesi. 

Lue lisää

Nousuluokitus

Nousuluokitus on uusi, erityisesti pk-yritysten rahoitusta varten kehitetty luottoluokitus.  Nousuluokitus ennakoi erittäin hyvin yritysten rahoitusvaikeuksia. Nousuluokitus perustuu sekä taloudellisten lukujen että laadullisten tekijöiden arvioon yrityksen takaisinmaksukyvystä. 

 

Luottoluokka Kuvaus Osuus kaikista

Konkurssin laskennallinen todennäköisyys

AAA Paras 5% alle 0,001 %
AAA- Paras 5% alle 0,005 %
AA+ Erinomainen 10% alle 0,051 %
AA Erinomainen 10% alle 0,156 %
AA- Erinomainen 12% alle 0,438 %
A+ Hyvä 11% alle 0,884 %
A Hyvä 14% alle 2,120 %
A- Hyvä 9% alle 4,128 %
B Tyydyttävä 8% alle 7,327 %
C Heikko 16% yli 7,327 %

Asiantuntijapalvelut

Tarjoamme neuvonantopalveluja yritysrahoitukseen liittyvissä kysymyksissä. Tuotamme liiketoimintaskenaarioita tukevia laskelmia yrityksesi strategiatyöhön. Meiltä saat apua myös pidempiaikaisen rahoitustarpeen ja rahoituksen takaisinmaksukyvyn arvioimiseen. Neuvomme yritystäsi rahoituksen hakemisessa joko pankista tai muilta rahoittajilta ja mietimme kanssasi tehokkainta mahdollista, juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivaa rahoituspakettia. 

Lue lisää

Kiinnostuitko?
Varaa aika puhelinneuvottelulle, kerromme lisää. 

Yhteistyössä: