Kirjaudu sisään

Kasvurahoitus

Lainarahoituksen tarve liittyy investointien ja yrityskauppojen lisäksi pääsääntöisesti käyttöpääomaan, jota tarvitaan yrityksen kasvun rahoittamiseen. Jos lainarahan hakeminen tuntuu monimutkaiselta tai siihen ei löydy aikaa, rahoituksen hakua ei silti kannata siirtää tai jättää kokonaan hakematta.

Nousu Capital tarjoaa yrityksille palvelua, joka kattaa avaimet käteen -periaatteella kaiken lainatarpeen määrityksistä lainan nostoon asti. Rahoitushakuun kannattaa varata riittävästi aikaa. Tarve riippuu haettavan rahoituksen ehdoista sekä yrityksen ja rahoittajien päätöksenteon nopeudesta.

Kasvurahoituksen asiantuntijapalvelumme sisältää:

Kysy meiltä tarjousta sinulle sopivaan ratkaisuun! Autamme kaikissa yllämainituissa vaiheissa tai vain siinä kohdassa, jossa tarvitset kokenutta asiantuntijaa.

Me Nousu Capitalin asiantuntijat olemme kokeneita yrityspankkiireja ja rahoituksen ammattilaisia. Verkostoomme kuuluu lukuisia pankkeja, rahastoja ja rahastoyhtiöitä sekä sijoittajia. Asiantuntijapalvelumme ovat hyvin pitkälle digitaalisia, mikä tekee niistä joustavia ja kustannustehokkaita.

Palkkiomme voi olla joko tuntipalkkio tai ns. onnistumispalkkio, joka maksetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että löydämme sopimamme ehdot täyttävän lainarahoituksen. Soita meille tai varaa aika lähettämällä sähköposti, kerromme mielellämme lisää ja teemme tarjouksen! 

 

Finanssiapu

Finanssiapu-palvelumme kertoo yrityksen johdolle missä mennään ja milloin ollaan perillä erilaisten hankkeiden suhteen. Se sisältää esim. monivuotiset ennusteet, sparrauksen ja neuvonannon kaikissa rahoitukseen liittyvissä asioissa. 

Finanssiapu-palvelumme sisältää:

Hyvin tehdyt rahoitusennusteet auttavat varmistamaan sen, etteivät yrityksen rahat lopu kassasta ja hankkeet saavat rahoituksen. Kokenut asiantuntija säästää yrityksen henkilöstön aikaa rahoitukseen liittyvissä asioissa ja mahdollistaa parhaan lopputuloksen.

Kysy lisää Finanssiavusta Nousu Capitalin asiantuntijoilta, voit yllättyä positiivisesti!

 Seppo Kankaanpää
Toimitusjohtaja
040 7557 959
seppo.kankaanpaa@nousucapital.fi

Esa Närhi
Senior Partner
050 3570 503
esa.narhi@nousucapital.fi

 

 

Yritysrahoituksen asiantuntijapalvelut. Ota yhteyttä.