Kirjaudu sisään

Hyvä liiketoimintasuunnitelma pitää sisällään sanallisen kuvauksen lisäksi aina myös numerot. Hyvin tehdyt rahoitusennusteet varmistavat sen, etteivät yrityksen rahat lopu kassasta ja hankkeet saavat rahoituksen.  

Yrityksen tulevaisuuden näkymät konkretisoituvat tulos-, tase- ja kassavirtaennusteissa. Niiden laadinta ja keskinäiset riippuvuudet vaativat tuekseen tehokkaat työkalut ja kokeneen asiantuntijan.

Vaihtoehtolaskelmat auttavat valitsemaan yrityksen talouden kestokyvyn kannalta realistisen reitin eteenpäin. Tuotamme yrityksesi eri liiketoimintaskenaarioita tukevia laskelmia. Meiltä saat apua myös pidempiaikaisen rahoitustarpeen ja rahoituksen takaisinmaksukyvyn arvioimiseen. Neuvomme yritystäsi rahoituksen hakemisessa joko pankista tai muilta rahoittajilta ja mietimme kanssasi tehokkainta mahdollista, juuri sinun firmasi tarpeisiin sopivaa rahoituspakettia.

Peruspaketti sisältää toteumaan perustuvat ns. viivotin-ennusteet. Se tehdään y-tunnuksen perusteella julkisella tilipäätösdatalla.

Peruspaketti sisältää:

Katso esimerkkiraportti tästä.

 

Lisäpalvelu: räätälöidyt ennusteet

Jos haluat pidemmälle räätälöidyt ennusteet sekä kassavirtalaskelman ja -ennusteen, voit tilata asiantuntijoiltamme myös maksullista asiantuntija- ja neuvonantopalvelua. Kysy meiltä tarjous tästä

Teemme peruspaketin 190 (+ alv) euroa ja lisäpalvelusta veloitamme 190 + alv / tunti

Toimi nopeasti!

 

Kysy lisää: 

Nousu Capital
Keilaranta 1, 02150 Espoo
09 3780 2848
asiakaspalvelu@nousucapital.fi

Yhteistyössä: