Kirjaudu sisään

Nousu Capitalin asiantuntijat ovat käytettävissäsi, kun tarvitset kokeneen osaajan avuksesi pankkilainojen ja rahoituksen hakemisessa, rahoitusneuvotteluissa, rahoitusriskien tunnistamisessa ja muissa yrityksen rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä.    

Hyvä liiketoimintasuunnitelma pitää sisällään sanallisen kuvauksen lisäksi aina myös numerot. Hyvin tehdyt rahoitusennusteet varmistavat sen, etteivät yrityksen rahat lopu kassasta ja hankkeet saavat rahoituksen.  

Yrityksen tulevaisuuden näkymät konkretisoituvat tulos-, tase- ja kassavirtaennusteissa. Niiden laadinta ja keskinäiset riippuvuudet vaativat tuekseen tehokkaat työkalut ja kokeneen asiantuntijan.

Vaihtoehtolaskelmat auttavat valitsemaan yrityksen talouden kestokyvyn kannalta realistisen reitin eteenpäin. Tuotamme yrityksesi eri liiketoimintaskenaarioita tukevia laskelmia. Meiltä saat apua myös pidempiaikaisen rahoitustarpeen ja rahoituksen takaisinmaksukyvyn arvioimiseen. Neuvomme yritystäsi rahoituksen hakemisessa joko pankista tai muilta rahoittajilta ja mietimme kanssasi tehokkainta mahdollista, juuri sinun firmasi tarpeisiin sopivaa rahoituspakettia.  

Nousun asiantuntijapalvelut 

  • Kassavirtaennusteet tilikausitasolla ja pitkän tähtäimen suunnitteluun. 
  • Apua rahoitustarpeen ja rahoituksen takaisinmaksukyvyn arvioimiseen. Konkretisoimme liiketoimintaskenaariot numeroiksi. 
  • Neuvomme sekä akuuteissa kassakriiseissä että pitkän tähtäimen suunnittelussa ja skenaariotyöskentelyssä
  • Annamme asiantuntija-apua rahoituksen hakemisessa pankista tai muilta rahoittajilta
  • Neuvomme tehokkaimman mahdollisen rahoituspaketin rakentamisessa.  


Näin asiakkaamme ovat kommentoineet asiantuntijapalveluitamme

"Nousu Capitalin ammattitaitoinen asiantuntija ja joustavasti toimiva ennuste- ja luottoluokitusjärjestelmä olivat suureksi avuksi. Saimme niiden avulla konkretisoitua strategiamme numeroiksi ja arvioitua, millaisiin tuloslaskelman ja taseen lopputuloksiin erilaiset päätösvaihtoehdot johtavat seuraavan kolmen tilikauden aikana. Tämä helpotti ratkaisevasti yhtiön johtoa strategian valinnassa ja päätöksenteossa." -Minna Järvensalo, toimitusjohtaja, Faros & Com Oy

”Yllättävän hyvää analyysiä”.
”Kiitos Nousuluokituksesta ja konsultonnista. Annoit hyvän kuvan Nousu Capitalin palveluista.”
"Meille oli arvokasta saada ennusteet sujuvasti ja ymmärrettävästi mukaan strategiatyöhön."

Pyydä meiltä tarjousta asiantuntijapalveluistamme. Voit myös valita itsellesi sopivan ajan puhelinneuvotteluun tästä.  

Nousu Capital Oy
Puh. 09 3780 2848
asiakaspalvelu@nousucapital.fi

 

Seppo Kankaanpää

Toimitusjohtaja

+358 40 7557 959

seppo.kankaanpaa@nousucapital.fi

LinkedIn

 

Esa Närhi

Rahoituskierrokset

+358 50 3570 503

esa.narhi@nousucapital.fi

LinkedIn

Rekisteröidy sijoittajaksi. Sijoita kuluitta.